boek luchtfoto's maken met een drone

Handboek Dronefotografie

Het eerste Nederlandse handboek over dronefotografie verschijnt binnenkort. Luchtfoto's zijn zo fascinerend omdat ze ons een blik gunnen op de aarde zoals we die niet vaak zien: zelfs het saaiste landschap in een wonderlijk schouwspel. Tot voor kort was het als fotograaf beperkt mogelijk om de derde dimensie te verkennen, maar dat verandert snel met de opkomst van betaalbare drones - die uitgerust zijn met een camera.

Maar waar moet je op letten als je een drone aan gaat schaffen? Waar moet je op letten als je voor de eerste keer gaat vliegen? En hoe krijg je de beste resultaten als je eenmaal luchtfoto's gaat maken? In dit boek worden deze vragen beantwoord. De WebApp Drone Preflight komt ook aan bod in dit boek.

Prijs: €24,95

boek luchtfoto's maken met een drone

Drone Post Flight

Onbemande toestellen zijn erg geschikt om (snel) hoge resolutie data te verzamelen. Veelal worden deze ingezet bij landbouw, bouwprojecten of mijnbouw. Binnen een dag heeft men een recent, hoge resolutie overzicht van een gebied. Maar wat kun je nog meer doen met deze data behalve de mooie luchtfoto's?

Met Aeret Drone Post Flight richten wij ons op het analyseren, visualiseren en koppelen van datastromen uit drones. Wij zien extra kansen en mogelijkhedden door uw data mobiel beschikbaar te maken, maar vooral door deze te koppelen met andere waardevolle geo-informatie. Denk hierbij verrijking van u data door mobiele Apps, omgevingsinformatie, gebouwinformatie, 3D modellen en inspectieformulieren.

Enkele toepassingen: Landbouw (akkers / weilanden), Bouwprojecten, Gebiedsontwikkeling, Dijkinspectie, Grondverzet